Otekla tvar pod okem

Dobry den.dnes jsme u lekare byly...nase dr rekla ze pry to je od pichnuti hmyzem,mam to mazat Fenistilem. Tak tedy nevim...pritom tam zadny vpich videt neni.Jak mam postupovad dal?Dekuji Kveta

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vpich nemusí být patrný. Zkuste Fenistil a pokud by otok neustupoval, vydejte se k lékařce na kontrolu. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: