Otekle koleno

radiační synovektomie zatím nezabrala stále výpotek doporučili mi plnou zátěž stim ze se to může do pul roku vstřebat ,pokud ne tak otevřena synovektomie dekuji

Odpověď odborníka:

Nepřetížením kolena, ale jeho cvičením na rehabilitaci skutečně se stav může zlepšit. Jinak jistě artroskopická intervence.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: