Oteklé nohy po operaci

Dobrý den, je to již dva roky,co jsem podstoupila arthroskopii kolene,po které mi zjistili 4 dny při převazu akutní hlubokou žilní trombozu dolní končetiny(lytko).Byla jsem 14dní hospitalizovana v nemocnici,pichali mi heparin,pote podavali Warfarin.Nyní mi paní doktorka řekla,že jediné,co mi může předepsat je jen Detralex a doporučit kompresivní punčochy..Je mi 20let a trpim s každou změnou počasí,denně mám oteklé a bolavé nohy,chodím alespon 2krat tydne na přístrojovou lymfodrenáž,ale ta mi pomůže od těžkých nohou jen na chvíli..Můžete mi prosím poradit,co bych měla nebo naopak neměla užívat?Děkuji,s pozdravem,Martina

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Většinu možností konzervativní léčby varixů, kterou vám může nabídnout vaše praktická lékařka už jste opravdu vyčerpala (zbývá jen připomenout příznivý účinek plavání, chůze, jízdy na kole, omezení stání během dne, zvedání a nošení břemen a snížení případné nadváhy). Doporučila bych vám svěřit se dále do péče cévního chirurga nebo specialisty na léčbu onemocnění žil - flebologa.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x