Otírání o vchod pochvy při ejakulaci - můžu být těhotná?

Dobry den pane doktore :-) mela bych na vas dotaz,menstruaci nemivam pravidelnou ale vzdy se dostavi bud 6dne v mesici nejdele 18 den.v mesici.nikdy ne dele nikdy ne drive dnes uz je 21.6. a stale nic antikoncepci neberu,chraneny sex mam pokazde a nikdy kondom nepraskl..jen pred pritelove orgasmu kondom sundame a otira se mi pri vyvrcholeni o vchod do pochvy do vnitr se ale nedostane nikdy... jen tak se oba na vzajem vzrusujeme pri vyvrcholeni.je mozne i takto otehotnet?? menstruaci uz bych ale davno mela mit tak kdyz vemu posledni menstruaci co jsem mela 18. tak dnes uz jsou to 3 dny co ji ocekavam a nic.prsa mi uz prastala bolet vzdy bolivaj kdyz se ma dostavit menstruace ted ale prestali bolet a menstruace nikde. mam take takove vnitrni napjeti v podbrisku mravenceni,brneni a boleni... je mozne ze muzu byt tehotna?? na test si myslim ze je jeste brzy mohl by jste mi odpovedet co nejdrive??? na muj melj?? lenickavolficka@seznam.cz?? dekuji moc na tuhle stranku se uz nedostanu tak jestli by jste byl tak hodny a odpovedel mi na mejl?? dekuji vazim si vasi odpovedi a vaseho casu volfová

Odpověď odborníka:

V tomto případě se těhotenství vyloučit nedá, měla by jste si udělat test nebo navštívit gynekologa. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: