Otočená děloha

Dobrý den, mám na Vás velkou prosbu. Jsem v 7.týdnu a moje paní doktorka mi oznámila, že mám otočenou dělohu, že se na miminko nemůže pořádně podívat. Řekla mi, že musím spát na břiše, aby se mi děloho otočila zpátky, ale pokud se tak nestane, že budeme muset přerušit těhotenství. Jsem z toho hodně špatná, takže jsem prošla spoustu odkazů na toto téma, ale nikde jsem nenašel, že by to byl tak velký problém, aby bylo nutno přistoupit potratu. Prosím, moc Vás prosím o odpověď. Děkuji a jsem s pozdravem Monika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, potrat nemusíte podstupovat. Tím jak děloha poroste, pravděpodobně dojde k jejímu přetočení.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: