Otok

Dobrý den, po pohlavním styku s dlouhodobým přítelem mě začli pálit genitálie a měla jsem výtok, myslela jsem, že to budou kvasinky. koupila jsem si gyno pevaryl i s krémem a mám pocit, že se mi problémy ještě zhoršili, je to možné? mám hrozně oteklý klitoris, zarudlý, bolestivý na dotek, nemůžu ani sedět. je možné, že je to po těch lécích nebo to ještě odezní po delší době užívání. můj gynekolog mě objednal až na příští týden. děkuji moc

Odpověď odborníka:

Je potřeba vyšetřit mikrobní obraz poševní a kultivaci z pochvy pro zmírnění potíží jsou dobré sedací koupele v řepíčku vyhledat bych gynekologa s kratší objednací dobou příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Meningitida
Články: Meningitida
Meningitida je zánět...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Histologie
Články: Histologie
K čemu slouží histologické...
Chronická myeloidní leukemie aneb Co čeká pacienty
Články: Chronická myeloidní leukemie aneb Co čeká pacienty
Chronická myeloidní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: