Otok lýtka po operaci varixu

Jsem rok po operaci warixu právě nohy.kazdy mi říká ze mám oteklé litko.Chtel jsem se zeptat obecně na pricinu nebo jestli jít k lékaři nebo jestli je to normální.Dekuji

Odpověď odborníka:

Jane, příčin otoku lýtka může být několik, nejčastěji jde o nedostatečnost žilního systému dolních končetin. Pokud máte oteklé lýtko rok po operaci varixu, doporučuji Vám vyšetření u Vašeho praktického lékaře, bylo by vhodné zjistit průchodnost žil oteklé končetiny pomocí ultrazvukového vyšetření. Přeji Vám pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: