Otok nohy

dobry den,chtěla jsem se zeptat ohledně manžela je dva roky po operaci ganglionu kolena ale dost často ma okoli kolena kde byl řez otekly nekdy ma i lehce oteklou nohu ale je nebolestiva čtyřikrát tydně střída běhani s chuzí s hulkami prosim o radu děkuji

Odpověď odborníka:

Záleží jak dlouho otok nohy pozoruje. Samotná operace ganglia jak popisujete by neměla mít vliv na jeho potíže. Doporučují cévní vyšetření buďto na chirurgii nebo interně a, zobrazení cév, laboratorní vyšetření i funkce ledvin a podle nálezu léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: