Otok po extrakci osmičky

Dobrý den, je to již 5 ten, co jsem byla na extrakci spodní osmičky, která byla pod dásní. Extrakce byla velmi rychlá, bolesti téměř žádné. Hned první den se mi ale objevil otok, který začal od 3 dne ustupovat. Dnes je to již 5 den a otok stále ještě přetrvává, hlavně zevnitř tváře, kde mám stehy. Otok je místy tvrdý, ale bezbolestný, bolí mě pouze čelist. Na kontrole mi bylo řečeno, že se žádný zánět nevyskytuje. Je takový otok po 5 dnech od zákroku normální? A za jak dlouho by měl zmizet úplně? Děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určující je názor ošetřujícího lékaře. Ústup otoku můžete podpořit tabletami Aescin 3x2 denně.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: