Otok po zlomenině kotníku

Dobrý den! Jsem 7tydnů po zlomenině vnějšího kotníku bez posuvu, weber B (S 82.60), 2 týdny nechodící sádra, pak na 2 týdny presádrováno na chodící.Týden po sundání sádry jsem začala chodit na rehabilitace a mgnetoterapie. Kotník mám neustále oteklý a někdy i lýtko. Chci se zeptat, jestli je tento otok normální.?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Otok je normální a může trvat ještě 4- 6 týdnů . Patří to obvykle k hojení a po rehabilitaci by měl ustupovat

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Meningitida
Články: Meningitida
Meningitida je zánět...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Histologie
Články: Histologie
K čemu slouží histologické...
Chronická myeloidní leukemie aneb Co čeká pacienty
Články: Chronická myeloidní leukemie aneb Co čeká pacienty
Chronická myeloidní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: