Otok předkožky

Dobry den, mam strach o sveho pritele. Pri delsi soulozi se mu vytvori vzduchova bublina na penisu pod zaludem, kdyz ma stazenou predkozku. Pri odezneni erekce se vse vraci do normalu. Neptala jsem se ho primo, ale z vyrazu jsem poznala, ze mu ta bublina prekazi v pokracovani, proto jsme museli vzdy souloz ukoncit. Pouzivame kondom i lubrikacni gel. Pritel na to nebere ohled, ale ja mam o neho starost. Dekuji predem za kladne vyrizeni.

Odpověď odborníka:

Nejspíše jde o zúženou předkožku. Otok vzniká při těsném přetažení. Další močností je reakce na složky kondomu nebo lubrikačního gelu. Pokud je předkožka při erekci volná a ne napjatá, zkuste použít jiný druh antikoncepce. V opačném případě návštěva urologa.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: