Otok v třísle

Pasový opar se mi uděla v pravém boku pod žebry a u lékaře jsem s ním už byla, akorát mám strach z toho otoku v třísle jestli to není vážne a jestli to nezmizí samo nebo se to musí léčit??Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na dálku opravdu nerozliším otok od event. uzlinky, která může být pod ním, opravdu jděte k lékaři, který místo prozkoumá a může nechat udělat třeba ultrazvuk měkkých tkání toho otoku a budete moudřejší a hlavně klidnější. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: