Otok v ústech

Před extrakcí zubu jsem dostal injekci,kdy došlo k porušení asi lícního nervu.Docházel jsem na rehabilitaci,ale s minimálním výsledkem.Nyní mám stálý pocit otoku v dolní polovině úst.Slyšel jsem o vyšetření EMG,které by snad mohlo zjistit příčinu.Prosím poraďte-mám jít na neurologii?potřebuji doporučení? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Josefe! Mnohem lepší je mít ke specializ.vyšetření doporučení, ale věřím ,že se vyšetření dočkáte i bez něj. EMG v tomto případě asi příliš přínosné nebude, ale i tak doporučuji vyšetření neurologem, ten pak navrhne další postup.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: