Otoky

Jsem 14 den po operaci zlomeniny kolena - mediálního kondylu tibie.Zůstává mi hodně oteklá spodní část nohy, až bolestivě kotník.Jak dlouho jsou normální tyto otoky, chlazení nepomáhá.Děkuji

Odpověď odborníka:

Jarmilo
Otoky po takovéto zlomenině a operaci mohou často být v různé míře přítomné i měsíc po operaci. Bohužel bez fotky nelze příliš soudit na míru vámi zmiňovaného otoku. Pokud máte jakékoliv pochybnosti, obraťte se na chir. ambulanci, kam chodíte na kontroly.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: