Otoky

Vážená paní doktorko,v poslední době mě trápí otoky kloubů zápěstí,kotníků a pravého lokte.Vyšetření ledvin je v pořádku.Obvodní lékař mi doporučil nepít minerálky,ale ty já nepiju.Interní paní doktorka zase ze to muze byt alergie,prosim kdo mi pomuze zjistit pricinu.Dekuji moc Jiřina Kuncířová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jiřino. Příčin otoků kloubů může být celá řada. A podle vašho popisu ji nelze určit. Nevím, co všechno Vám bylo vyšetřeno a taky neuvádíte, zda Vás ty oteklé klouby bolí. Pokuď trpíte i bolestí, měla by jste podstoupit rtg vyšetření postižených kloubů, aby se vyloučil zánět nebo artróza. Taky by Vám měli být provedeny krevní odběry s vyšetření zánětlivých markerů, kyseliny močové. Taky by se měl provést imunologický screening k vyloučení autoimunitního onemocnění a serologie na vyloučení borreliózy.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x