Otoky kotníků

Beru léky na vysoký krevní tlak. Dosud jsem užíval Lokren, Lozap a Dapril. Po reimplantaci kardiostimulátoru mi navíc přidali Zorem a dapril byl vynechán. Po asi týdením užívání jsem pozoroval otok obou kotníků,který je největší večer a do rána zmizí. Je to způsobeno Zoremem ? Toto trvá už asi dva měsíce. Bral jsem podle doporučení navíc po dobu pěti dnů Verospiron, ale otoky nezmizely. Prosím o Váš názor co s tím ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, konzultujte otoky kolem kotníků s lékařem, který řídí vaši léčbu, rozhodně není namístě s dotazem otálet, lékař by měl vědět, jak vaše léčba aktuálně vypadá a jak se cítíte a jaké máte problémy. Někdy déle trvá než se léky "vyladí" na míru změněnému stavu v organismu. Přeji hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: