Otoky ocí

Dobrý den mam takoý problém.pred rokem sr mi udelal pod ocima cervený flek,který me otékal a svedel.Na kozním jsem dostala masticku prottopik.Ta zabíra ,ale v podstate nic neresí,jakmile jí prestau davat exem je spatky otoky také a navíc se mi to zacalo objevovat i nad okem a nadruhé strane,tedy na druhém oku také.Byla jsem na alergologii,ale na nic alergiclá nejsem,vse mam v norme.Na svedení jsem dostala Xyzal.Já jsem s toho zoufala.Pod ocima mám suchou tvrdsi kuzi a licní kosti nateklé.Dekuji Vám za odpoved.

Odpověď odborníka:

Milá Soňo, užívala jste Protopic a Xyzal, první tlumí ekzém místně, druhý celkově. Nemusí však nutně pomoci a Protopic je navíc určen ke krátkodobé léčbě nebo k léčbě s přestávkami. Bude také nutné, pokud jste tak již neučinila vyloučit z užívání make-up a kosmetiku s obsahem parabenů a parfemů, dále neužívat ani krémy s aromaterapeutickými oleji (některá přírodní kosmetika). Vyzkoušet můžete speciální lékárenskou kosmetiku bez výše uvedených složek. Pokud by nedocházelo ke zlepšení, poraďte se znovu se svým kožním lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: