Otoky víček

Posledni dobou mám někdy po probuzení natekle oci nad horním víčkem více prava strana. Momentálně mam problemi s plotenkou cekam blna vysledky CT. Muze to mít spojitost. Beru antidepresiva Esprex. Teplá

Odpověď odborníka:

Jano, spojitost to mít nemůže! Velmi pravděpodobně se jedná o reaktivní alergické otoky. Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: