Otoky vliv antikoncepce?

Dobrý den.Mám polycystozu ledvin.Funkce ledvin normální.Je mi 37 let a mám otoky rukou ,prstů u nohou, prsu a někdy i obličeje hlavně po ránu a přijde mi že více otékám po dobrání plata antikoncepce SOFTINE. Myslíte, že tyto potíže mohou souviset s antikoncepcí.Mám ji změnit nebo úplně vysadit? Děkuji mnohokrát za Vaši odpověď. S pozdravem

Odpověď odborníka:

Antikoncepce může způsobit retenci tekutiny bylo by vhodné ji na 2 měsíce vysadit použít jinou ochranu a uvidíte zda se stav zlepší. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: