Otrava během těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se septat ohledně mé sestry která těhotenství zjistila až v 5měsíci a něco.Problém je že přibližně ve 4.měsíci se omylem přiotrávila velmi prudkým jedem(odvar z tisu červeného).Ted ji gynekolog odmítá podrobit šetrnějšímu vyšetření.Podle ultrazvuku je miminko v pořádku ale je to stoprocentní??Kam se může obrátit?Děkuji předem za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ultrazvukové kontroly a pravidelné návštěvy v těhotenské poradně jsou základem sledování stavu a růstu plodu a prosperity těhotenství. Není třeba se obracet na další odborníky.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x