Otres mosku

uderil jsem se do horni casti dlavy o trubku asi 5vterin tma ale zatim kromne bolesti hlavy po naraze nepozoruji zadne komplikace muze to byt otres mosku.byla to slupka

Odpověď odborníka:

Jestliže pod pojmem tma se skrývá 5 vterin bezvědomí, tak se o otřes mozku jednat mohlo. Pro jistotu by bylo dobré navštívit lékaře.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: