Otřesy v těhotenství

Dobry den, chtela jsem se zeptat, mame k baraku prijezdovou cestu ktera se hodně podobá polnacce, jsem ve 34tt a docetla jsem se že otřesy mohou způsobit odlucovani placenty, jwzdime po ni denne. Je to opravdu nebezpečné?

Odpověď odborníka:

Při rozumné jízdě a kvalitě odpružení současných automobilů jsou jistě vaše obavy zbytečné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: