Ovlivnění antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Regulon v sobotu jsem chytla chřipku, v neděli se měla dostavit menstruace ale místo toho se objevilo jen lehké špinění, které do dalšího dne vymizelo. V pondělí jsem dostala antibiotika Zinnat. V minulém měsíci jsem pár tablet antikoncepce zapomněla vzít ale to se mi stává každý měsíc a vždy bez problémů. Chci se zeptat jaká je pravděpodobnost těhotenství a popřípadě jestli Zinnat může ovlivnit účinek antikoncepce. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, účinnost antikoncepce bude určitě snížena, jednak nepravidelností, nemocí a užíváním Zinnatu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: