Ovlivnění ha lindynette 20

Dobrý den, potřebovala bych poradit zda užívání tablet Herpesin 200 ovlivňuje HA Lindynette 20? Herpesin jsem užívala týden, 5 tablet denně, bylo to v 7 denní pauze. Vím, že u antibiotik je dobré se chránit další týden po dobrání. Jak je to u těchto léků? Děkuji předem za odpověď. S pozdravem Kateřina L.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Herpesin neovlivňuje účinek antikoncepce, to ale ani antibiotika, žádná studie to neprokázala, přesto se to traduje i mezi gynekology

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Opalování během těhotenství: pouze občas a s rozumem
Články: Opalování během těhotenství: pouze občas a s rozumem
Přestože si řada z nás...
Vyšetření štítné žlázy
Články: Vyšetření štítné žlázy
Vyšetření štítné žlázy je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vaginální výtok: poznáte, co je normální, a co už ne?
Vyšetření moči
Články: Vyšetření moči
Vyšetření moči patří mezi...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: