Ovlivnění účinku ha

Dobrý den, užívám HA Minervu a nově jsem teď začala brát Mycosyst, měla jsem ho druhý den co jsem začala po menses opět brát antikoncepci. V příbalovém letáku je napsáno, že může být ovlivněna účinnost Mycosystu. Je ale snižovaná účinnost antikoncepce? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Minerva a Mycosyt v běžných dávkách se prakticky neovlivňuje Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: