Ovlivnění účinnosti antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Jeanine a zároveň jsem začala užívat léky proti alergii Zenaro 5mg, může dojít ke snížení účinnosti antikoncepce vlivem užití těchto léků? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Přípravek by neměl antikoncepci nijak ovlivnit,zachovejte klid. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: