Ovlivněnost antikoncepce yaz

Dobrý den, mám dotaz ohledně učinkování ha Yaz s užíváním jiných léků. Od 20. ledna do 26. ledna jsem brala Valaciclovir a od 27. ledna do 1. února jsem užívala antibiotika Duracef 500 mg. Je plně funkční moje ha Yaz,pokud jsem měla 5.února pohlavní styk? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nemějte zbytečné obavy,antikoncepce by měla být naprosto spolehlivá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: