Ovlivní průjem antikoncepci?

Dobrý den, na stolici jsem byla od pondělí každý den asi 2 krát byla řidší, v sobotu, v neděli a 1 den 7mi denní, pauzy jsem mela pohlavní styk, ale přerušovaný, na stolici jsem nebyla ve čtvrtek ani v neděli, jen v pátek a v sobotu v sobotu jsem byla ráno a potom odpoledne to bylo trosku řidší, tudíž neobjevilo se ani špinění mezi užíváním pilulek, a víc jak 3krát jsem na velké nebyla. Nejednalo se tedy o vleklý průjem, který znamená, když se jde 4 až 6 na stolici. Děkuji za odpověď,

Odpověď odborníka:

Dobrý den, co popisujete, není průjem v pravém slova smyslu. Účinnost HAK nebyla narušena.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: