Ovlivňují antibiotika duomox1000 antikoncepci minerva?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli antibiotika Duomox1000 ovlivňují antikoncepci Minerva? V příručce je jen napsáno, že ovlivňují antikonecpci.. ale nevím, za jak dlouho po dobrání antibiotik můžeme mít s partnerem nechráněný pohlavní styk? A když jsme se po dvou dnech dobrání antibiotik milovali, můžu být těhotná? Předem děkuji za odpověď...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ATB opravdu snižují účinnost antikoncepce, doporučovala bych opatrnost do začátku dalšího cyklu braní antikoncepce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: