Ovulace

Dobry den,rada bych se vas zeptala na jednu vec,mela sem dost casto nepravidelnou menstruaci a v mladi sem trpela na cysty na vajecnikach pak to ale ustalo,zhruba pred sesti mesici se nepravidelna menstruace objevila zase tak sem zasla ke svemu lekari ten mi predepsal hormonalni antikoncepsi yasminelle na tri mesice tedka ji koncim cyklus se mi po tom krasne spravil a mesicky mam pravidelne snazime se s partnerem o miminko a ja bych rada vedela zda az doberu ty prasky budu normalne ovulovat nebo nikoliv predem dekuji za odpoved s pozdravem Adela

Odpověď odborníka:

I když je těžko předvídat s velkou pravděpodobností po vysazení antikoncepce dojde k ovulaci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: