Ovulace a preejakulát

Dobrý den, v době asi ovulace (soudě podle hlenu a BT) jsem měla s přítelem chráněný pohlavní styk, který trval jen chvilku. Problém je v tom, že přítel měl zřejmě ruku od preejakulátu, když si nandaval kondom. Před tím neejakuloval a odskočil si na záchod, takže preejakulát by snad žádné moc aktivní spermie obsahovat neměl. Nicméně po sedmnácti hodinách od incidentu jsem si vzala postinor podle návodu. Zřejmě je možné, že bych mohla být těhotná, ale jak moc velká je šance? Dítě si nemůžeme dovolit. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko otěhotnění je malé.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: