Ovulace, postinor

Dobry den zrejme kdyz jsem zrovna mela ovulaci (soude podle hlenu), jsem mela s pritelem chraneny pohlavni styk. Je tu ovsem pravdepodobnost, ze pritel mel ruku od preejakulatu, kdyz si nandaval kondom. Pritel pred tim neejakuloval a odskocil si na zachod, takze by snad jeho preejakulat nemel zive spermie obsahovat. Cele to trvalo jen chvilku, nicmene jsem si po sedmnacti hodinach vzala postinor a nasledne po dvanacti druhou tabletku. Je velka moznost, ze bych mohla byt tehotna? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

V tomto případě buďte bez obav, ke graviditě by nemělo dojít Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Výplach nosu: jednoduchý a účinný
Články: Výplach nosu: jednoduchý a účinný
Pravidelná nosní hygiena by...
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Chřipka a kojení
Články: Chřipka a kojení
Pomalu nastává období, kdy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest na hrudi mohou vyvolat i žaludeční vředy
Články: Bolest na hrudi mohou vyvolat i žaludeční vředy
Mnoho lidí si při bolesti...
Citlivá kůže vyžaduje šetrnou péči, ne jen občas namazat
Tasemnice
Články: Tasemnice
Tasemnice je střevní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Články: Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Běžné zažívací obtíže lidé...
Jak se žije bez štítné žlázy
Články: Jak se žije bez štítné žlázy
Chodí mezi námi mnoho lidí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: