Ovulace / těhotenství

Dobrý den, pane doktore / paní doktorko, mám dotaz, který se týká ovulace a následného těhotenství. V březnu 2015 jsem vysadila HA. MS byla pak pár měsíců pravidelná. Od října - února jsem měla MS nepravidelnou a pouze jsem špinila. Můj dr. gynekolog mě vyšetřil a říkal, že otěhotnět nemůžu, protože nemám MS a podle ultrazvuku ani ovulaci. Rozhodla jsem se na doporučení lékárnice pro kapky Gynex. Po 10-ti dnech užívání se mi konečně dostavila MS a trvala 5.dní a vše bylo tak, jak má. Chtěla bych se zeptat, zda je možné, abych po menstruaci (19. - 24.února) měla následně i ovulaci? Snažíme se s přítelem o miminko. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Gynex je podpůrný přípravek zda došlo k ovulaci můžete sledovat ovulačními testy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: