Ovulace x antikoncepce

Dobrý den , chtela bych se zeptat jestli kdyz zacnu opet brat antikoncepci a pote ji po nejakem case vysadim jestli je mozne ze se "nastartuje" ovulace. Mam doma 5 tiletou dceru. Za sebou mam pred ni mimodelozni teh, pote jsem absolvovala ivf ze ktereho vzeslo tehotenstvi, ale bohuzel ve 20tt skoncilo a pak prisla dcerka nejak ani nevim jak prirozene jsem s ni oteh. Asi pred rokem jsem absolvovala 2.Ivf ale tam mi dr. rekli ze se to sice chytlo ale nerostlo, takze to slo do kytek hned v pocatku. Ted bychom chteli druhe a ono porad nic. cca 2roky. Ted pred mesicem jsme absolvovali IUI ale bohuzel bez vysledku. Dle dr. manzeluv spermiogram nic moc. Rikal ze jej ma tak na 40% . Nevim presne jak to vyjadrit. No a ted me napadlo toto. nez se vrhneme do posledniho pokusu IVF zkusit se jako "restartovat " pomoci HA. Neni to nahodou uplna blbost?. Je mi 33let. Moc dekuji za Vas cas a odpoved. Petra

Odpověď odborníka:

Můžete to zkusit, používá se někdy nasazení antikoncepce na 3 měsíce s tím, že po vysazení je větší pravděpodobnost, že dojde k ovulaci, nesmysl to není, za pokus to stojí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x