Ozonoterapie

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na léčbu pohybového aparátu ozonem. Mám výřezy plotýnky v bederní oblasti a dost silné bolesti do pravé nohy.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel o ozonoterapii mám jen nepřímé informace a zatím jen od pacientů, kterým nepomohla. Takže Vám nemohu dát spolehlivou informaci. U bederních výhřezů, kde není postižení nervového kořene, mám lepší zkušenost s fyzioterapií.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x