Pach po anestezii

Po anestezii(hysteroskopii)cítím i po koupeli a antiperspirantu silný zápach v podpaží po česneku...Je mi z toho až špatně.Ve vyhledávači jsem se dočetla ,že je to možné po předávkování selenem,není to možné neboť jsem měla dietu .Dlouhodobě beru lék na snížení tlaku:prestarium.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pach může být ovlivněn také hormonálními změnami po zákroku. Nemusíte mít ale strach, vše se během krátké doby upraví do normálu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x