Pachuť v ústech

Měsíc a půl jsem užívala Trebinafin Actavis na mykózu nehtů. Poté jsem začala mít poruchy chuti, raději jsem vysadila. Nyní pocit slanohořké chutě v ústech a zvýšená slinivost, nechutenství, slabost, nevolnost, mírné pobolívání v oblasti jater, diskomfort. Můžete to být po tomto léku? Jak dlouho mám čekat nebo se mám nechat vyšetřit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Popisované potíže mohou být spojeny s užíváním léku. Budou.li potíže přetrávat i po vysazení léku, bude jistě vhodné navštívit lékaře k podrobnějšímu vyšetření k vyoučení jiné příčiny potíží,.

MUDr. Miroslava Stará
MUDr. Miroslava Stará

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x