Pád miminka z postele na zem

Dobrý den, chtěla jsem se zepta jesli se něco může stát mé dceři ( 5. měsíců ), když mi dnes spadla z postele na zem. Spadla na zádíčka a strašně plakala. Ale utešila jsem jí, že jsem ji dala do vody. Tu totiž miluje a hned se smála. Nemohlo se jí něco stát z hlavičkou apod. ? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud po pádu nemá naprosto žádné obtíže a pokud se neuhodila do hlavičky a nezvracela a nebyla v bezvědomí apod., s největší pravděpodobností nebude mít pád žádné následky. Sledujte, zda se dcera chová jako vždy, zda si nešetří nějakou část těla, zda se jí netvoří někde podezřelé modřiny, zkrátka zda nemá nějaké obtíže, které by mohly ukazovat na komplikace pádu. A pro jistotu a vlastní klid vždy můžete nechat dcerku prohlédnout u dětského lékaře, a to i nyní, i když už od pádu uběhla nějaká doba.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: