Padání obočí

Hezký den, paní doktorko. Zodpovídala jste mi už dotaz ohledně souvislosti padání obočí se stresem a ŠŽ. Obočí stále padá a vůbec nedorůstá, v dubnu jdu na kontr.odběry.Pokud by se zjistilo že je problém právě ve špatné činnosti ŠŽ, je možné že se po nasazení léků stav obočí upraví? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud stav souvisí se štítnou žlázou, pak by se situace nasazením léků měla upravit. Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: