Padání řas, vlasů, únava, pálení očí

Dobrý den, už přes půl roku mě trápí padání vlasů a celková únava. V poslední době se mi dělají na vnitřním víčku očí drobné bouličky (nažloutlé pupínky) a vypadávají mi řasy, také mě někdy bolí vlasy. Léčím se na kožním s padáním vlasů, alpicort mi nepomohl. Paní doktorka mi udělala odběry krve, tu jsem měla v pořádku, ale z výtěru v krku my byl zjištěn streptokok, kterého mám prý už dlouhodobě. Po dobrání antibiotik mě řasy asi 3 dny vůbec nepadaly. Ale teď týden po antibiotikách mi řasy zase padají, únava je strašná, všechno mě bolí. Také jsem při braní antibiotik pociťovala jakoby brnění hlavy, necitlivost a pálení vlasů trvající 4 dny. Myslíte si, že by to vše mola způsobovat infekce v těle? Nebo například kandidóza? Už nevím, co mám dělat. Předem Vám moc děkuji za odpověď Marie

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže mohou být způsobeny celou řadou celkových onemocnění - kromě bakteriální infekcí je třeba udělat odběry i na viry (CMV, EBV, HIV...), chlamydie, borelie.., dále vyšetření štítné žlázy a kompletní interní vyšetření. Ev. i neurologické vyšetření.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Sestavte si správný jídelníček – napoví vám potravinová pyramida
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
Články: Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
V dnešní době je zhruba 20...
Mléčný a trvalý chrup
Články: Mléčný a trvalý chrup
Lidé mají zuby dětské...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: