Padání vlasů

Dobrý den. Asi 3,5 roku užívám Ewofex 120 mg na zmírnění přiznaků rosacei a to poměrně účinně, avšak od té doby pozoruji, že mi zacaly padat vlasy. Poslední rok mi vlasy padají pomerně hodně...Dočetla jsem se, že by to mohl být jeden z možných nežádoucích účinků. Můžete mi prosím toto tvrzení potvrdit a eventuelně doporučit obdobné antihistaminikum, které by působilo pozitivně na rosaceu a současně zamezilo úbytku vlasů? Děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den , bohužel jako dermatolog jsem neslyšela o užití antihistaminika u diagnozy růžovka- rosacea. Vypadávání u Ewofexu není standardní a běžné. Navštivte svého dermatologa a ten Vám poradí. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x