Padání vlasů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu užívat Revalid a ampule od Vichy, když kojím půlročního syna. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Pavlíno! Při kojení je revalid v tabletách možno užívat na doporučení lékaře. Přípravek obsahuje hlavně směs jednoduchých živin. Ampule od Vichy neznám, nemohu se k nim tedy vyjádřit, ale obecně jsou lokálně podávané přípravky ve své většině neškodné. Konzultujte lékaře celostní medicíny a máte-li nadváhu, zhubněte.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x