Padání vlasů

Dobrý den, už tři měsíce mám opravdu nadměrné padání vlasů, nejprve jsem si myslel, že je to z diety, kterou jsem držela, tak jsem se vrátila k původnímu stravování ani po této době se vypadávání vlasů nezlepšilo,byla jsem na krevních testech, kde mi zjistili jen snížené lymfocyty, ostatní výsledky byly v normě. Tak bych se chtěla zeptat, zda ty lymfocyty mají nějaký vliv moje nadměrné vypadávání vlasů. Popřípadě pokud je to kvůli tomu předešlému stravování, kdy by se to mohlo vrátit do normálu. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Téměř jistě je příčinou padání vlasů to stravování. pro vaše tělo to představuje stresor a po několika měsících po působení stresoru dochází k výpadu vlasů, který se může normalizovat během několika dalších měsíců.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: