Padání vlasů

Dobry den,hodne mi padaji vlasy a uzivam Methionin.Chtela bych se zeptat jestli skodi v tehotenstvi.Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, methionin před plánovaným těhotenstvím je lépe vysadit, patří totiž mezi relativní KI - (citace z příbalového letáku) kontraindikace relativní u methioninu: těhotenství, laktace -kojení, hyperhomocysteinemie, endoteliální dysfunkce. Poradte se s vaším lékařem o jiné léčbě vypadávání vlasů, která je v těhotenství možná. Poznámka: těhotenství vlivem zvýšené hladiny progesteronu zlepšuje u většiny žen kvalitu vlasů, třeba ani léčby během těhotenství nebude třeba.:o) Přeji Vám hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x