Padání vlasů

Dobrý den, již přes deset let mi padají vlasy, užívala jsem dusík na vlasy, injekce vitamínu B,..nejvíce se mi vlasy zlepšily v těhotenstvích. Dermatolog mi doporučil hormonální antikoncep. tu však odmítám. Dále mi nasadil alpicort F a verospiron. Beru ho 5 dní, ale cítím se po něm slabá. Poraďte prosím.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, k padání vlasů jako následku hormonální dysbalance někdy může docházet a hormonální antikoncepce či HRT (Hormonal Replacement Therapy - náhrada hormonů při nastupující menopauze) se běžně k terapii používá. Účinky Alpicortu F se projeví až za několik týdnů užívání. Pokud máte dojem, že se projevují nežádoucí účinky této léčby, konzultujte tento stav s Vaším dermatologem.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Padání vlasů | Od: Martina | 22.1.2009 10:29
Docela účinná metoda je energetická medicína - viz Jarmila Průchová. Je to náročné, ale mně to zabralo. Vyzkoušela jsem přestat pít kafe, alkohol, žádný cukr a sladkosti, ovoce jen málo, zato hodně celozrnných obilovina a zeleniny - více tepelně zpracované, luštěniny. Zabralo to už za týden! Ale chce si tuto metodu prostudovat.
reagovat
re:Padání vlasů | Od: Dasa Legová | 17.5.2011 01:08
Na vypadávání vlasů je dobrý Methionini --prášky
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: