Padání vlasů po antikoncepci triquilar a tri-regol

Dobrý den. Moc bych se chtěla zeptat na padání vlasů způsobené antikoncepcí. Před rokem jsem brala Triquilar a po pěti měsících jsem ho musela vysadit, protože mi začaly příšerně padat vlasy. Po vysazení antikoncepce vše přestalo. Ted jsem zase začala brát antikoncepci kvůli menstruaci aby byla pravidelná, protože s ní mám problémy vůbec jsem jí nedostávala. No a ted mi doktorka zase předepsala antikoncepci Tri-regol 21+7 a po třech měsících užívání mi zase příšerně začaly padat vlasy. Jsem z toho zoufalá. Ted jsem měla týden pauzu a vlasy padají méně. Tak nevím mám zase antikoncepci přestat brát? Může to mít na nějaký lidi jako jsem já vliv že jim antikoncepce prostě nesedí? Prosím moc o radu děkuji. Losová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepce obvykle nezpůsobuje zvýšené padání vlasů. Pokud si myslíte, že vám tento přípravek nevyhovuje, zkuste změnit preparát, domluvte se s vaším gynekologem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x