Padání vlasů při léčbě lupénky

Dobrý den, mám biologickou léčbu Stelearu na lupénku. Brala jsem k tomu měsíc neotigason a pořád mi hrozně padají vlasy. Neotigason už neberu dva měsíce ale vlasy stále padají. V příbalovém letáku steleary jako nežádoucí účinek padání vlasů není. Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel se s tímto jevem setkávám, není to pravděpodobně jen na účinek léků, ale i na Neotigason a na základní onemocnění na které tuto léčbu máte. S přáním klidného dne Š.

MUDr. Hana Šulcová, MBA
MUDr. Hana Šulcová, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: DermaEsthetic

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Crohnova choroba, nebo endometrióza? Příznaky (ne)musí napovědět vždy
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Močové kameny
Články: Močové kameny
Močové kameny, urolitiáza...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: