Padání vlasů při léčbě warfarinem

Dobrý den, v únoru jsem prodělala pl.embolii, tromboza nebyla zjištěna.Nejdříve mi píchaly clexan a dostala jsem warfarin.V dubnu jsem otěhotněla, ze zdravot.důvodů jsem šla na miniintrupci a měla vysazen warfarin, ale píchala jsem si fraxiparin a to 7týdnů a 6týdnů současně s warfarinem.Vsoučasné době mě padají vlasy a postupně se to dostalo asi na 300denně a tomu je tak poslední týden.K tomu mi svědí pokožka hlavy a je mastná jakoby s mazem. a mám spoustu pupínků po obličeji a ty samé i vpravo pod lopatkou, pupínky jsou svědivé a červené vystouplé.Na hlavě už je patrné, že vlasy padají.Může to souviset s warfarinem? Čím to může být, nebo s čím to může souviset?Co se s tím dá dělat? Jak to zastavit a navrátit růst vlasů?Jak je léčba nebo čím a jak mám postupovat? Děkuji za zodpovězení mých dotazů.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že vaše zdravotní obtíže souvisí s hormonálními výkyvy a postresovou reakcí organismu. Navštivte kožního lékaře, předepíše vám léčbu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Vlasy | Od: Petra | 30.8.2012 22:25
Ahoj Renáto, já jsem po tromboze od 18.6.2012. Jsem na warfarinu a vlasy padají. Všichni říkají, že se mi to jen zdá. Já vím, že ne. Také nevím, jak to padání zastavit. Snad bude lépe. Petra
reagovat
re:Vlasy | Od: Ivana | 16.9.2013 21:22
Zdravím, děvčata! Já mám za sebou plicní embolii a trombozu v pravé noze letos na jaře 2013. Od té doby jsem také na Warfarinu a stále více mi padají vlasy. Také mi to nechtějí věřit, jsem ráda, že jsem našla vaše příspěvky, už vím, že je to následkem této "léčby". Mimochodem léčby jedem na krysy! Navíc mi krvácejí dásně, šumí mi v levém uchu atd... Mno, na 42 let trochu děs, co myslíte..?
Držím všem palečky, Ivana z Brna
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
Jizva po operaci srdce může být i nenápadná
Články: Jizva po operaci srdce může být i nenápadná
Člověk je po takovém...
Vánoční hody pro zdravá játra
Články: Vánoční hody pro zdravá játra
Můj kamarád (nikoli žertem...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Články: Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Kýly patří k nejčastějším...
Růstové grafy ukážou
Články: Růstové grafy ukážou "budoucnost"
Růst a jeho sledování patří...
Menší výška dítěte nemusí hned znamenat poruchu růstu
Články: Menší výška dítěte nemusí hned znamenat poruchu růstu
S narozením dítěte se od...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x