Padava noha

  • Dotaz od: Majušenka
  • Publikováno: 12.12.2015
  • uLékaře.cz

Dobry den, v 21 my byl zjisten nador kosti, ale jelikoz jsem byla tehotna tak mi mohl byt vyoperovan az po porodu,v te dobe ale nador vyrost do velikosti detske hlavicky a narusil nerv a od te doby mam padavou nohu, po 10 letech probehla operace transferu slach, ktery, me mel zbavit peronealni ortezy, jsem ted tri mesice po operaci a vysledek nulovy, chodim na rehabilitace, a bylo mi receno, ze se noha da dohromady v radech mesicu, chci se zeptat, je jeste nejaka moznost, ktera by se v tuto chvili mohla vyuzit? Uz jsem celkem zoufala, protoze jsem nasla v Brne chirurgii, kde tyto operace delaji a tam je zlepseni jiz videt po mesici a pul, pacient jiz chodil bez viditelneho hendikepu. Mam za to, ze tyto operace jsou tak ojedinele, ze ani rehailitacni lekari nevi, jakou maji nastavit lecbu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Předpokládám, že jste byla operována na klinice. Podle mého máte ještě naději, protože Váš případ je složitý a operace po tak dlouhém odstupu bude složitá. Nelze podle mého názoru srovnávat jednotlivé pacienty, jistě nikdo z těch , které uvádíte neprodělal to co Vy. Buďte trpělivá a znovu se poraďte se svým operaterem.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: