Palčivá bolest nohou

Dobrý den již dva dny se potýkám bolesti nohou v oblastech kyčle a kolenou jinak se citim zdrav jen Mírný kašel při kterém me bolest vystřeluje z kolenou je to takova bolest ze nejsem schopen pomalu chůze .po té si dam brufen 400 a mam klid na 3 hod než se to rozjede na novo.

Odpověď odborníka:

Milý Petře. Brufen je jedna z nejhorších možných voleb. Pokud ani nemůžete vidět lékaře a lezeme Vám všichni na nervy, zkuste Traumel 3x3,s odstupem času 3x1. Volně prodejný v lékárně. Zkušený lékař( může být i homeopat,lékař se zaměřením na rehabilitaci, lékař který umí akupunkturu) si pravděpodobně bude vědět rady. s pozdravem a díky za důvěru Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x